Supersenior.dk's medlemsbetingelser:  (medlemmer har accepteret disse ved oprettelse af medlemskab)

Betingelser for oprettelse af nyt medlemskab: 

Supersenior.dk forbeholder sig ret til at slette/ændre profiler som er oprettet ud fra en kommercielt synspunkt, herunder reklamer og annoncer, som er anstødene.

Benyttelse af andres email-adresser, tlf.nr. osv, er ulovlig, og vil blive politianmeldt. Det er ej heller tilladt at oprette profiler, som kan forbindes med en anden person.

Du skal være over 55 år for at oprette medlemskab i Supersenior.dk.
Klubben kan ikke stille personlig hjælp til rådighed ved de forskellige arrangementer.
Det er ikke tilladt at bruge SUPERSENIOR's medlemsprofiler til at videreformidle breve med kommercielt, anstødene og diskriminerende indhold,  samt kædebreve, reklamer eller kontaktinformationer om andre medlemmer.

Supersenior.dk vil ved udeblivelse af betalt medlemskontingent til Supersenior’s bankkonto, senest 14 dage efter indmeldelse, slette medlemskabet igen.

Supersenior.dk kan til enhver tid sætte et medlems profil i karantæne, slette en profil eller opsige et medlemskab, såfremt betingelserne for medlemskab ikke overholdes, eller modarbejder klubbens sociale formål. 
Supersenior.dk påtager sig intet ansvar for indholdet af evt. annoncerede indlæg fra firmaer og medlemmer, og kan på ingen måde drages til ansvar for misbrug af Supersenior.dk’s forskellige ydelser.

Supersenior.dk udsender periodevis nyhedsmail til medlemmerne, hvilket er en del af Supersenior.dk’s koncept og kan ikke fravælges.

Samtlige informationer af personlig karakter, der bliver registreret hos Supersenior.dk vil blive behandlet fortroligt i henhold til persondataloven.

SUPERSENIOR.dk ønsker held og lykke med medlemskabet.