Afmeldingsgebyr/udeblivelse fra tilmeldt arrangement.

Supersenior.dk har et afmeldingsgebyr på kr. 100,-. Dette skal betales, når et medlem udebliver/framelder sig fra et tilmeldt arrangement efter sidste afmeldingsfrist. 
Dette bl.a. for, at Supersenior.dk/de øvrige deltagere ikke påføres ekstra udgifter til arrangementet, samt har udelukket evt. medlemmer fra ventelisten i at komme med
.

Udebliver et medlem således  fra et arrangement man har tilmeldt sig eller ved for sent afmelding, skal der indbetales et afmeldingsgebyr.

Billetter/pladser til arrangementer medlemmer køber via Supersenior.dk, må i tilfælde af videresalg kun ske til og benyttes af personer, som har betalt medlemskontingent. Dog kan der i tilfælde af, at der ingen venteliste er, dispenseres.

Ved afbud efter deadline for afmeldingsfristen hæfter man for arrangementets (billettens) fulde pris, med mindre det lykkes at få pladsen/billetten videresolgt til et andet medlem. I dette tilfælde skal der så kun betales et afmeldingsgebyr på kr. 100,-.

Kan du selv sælge billetten videre til et andet medlem, koster det ikke noget, men skal så videregive oplysninger om salget til Supersenior.dk af hensyn til deltagerlisten.

Venteliste.
Står man på venteliste og melder fra koster det ikke noget, med mindre afbudet først kommer efter, at man er tilbudt en plads til arrangementet og afmeldingsfristen er udløbet.

Du vil så blive pålagt et afmeldingsgebyr på kr. 100,-.  Er der tale om en billet, betales prisen på denne, såfremt den ikke kan videresælges. Kan billetten videresælges, pålægges du et afmeldingsgebyr på kr. 100,-.

Derfor skal du straks afmelde dig ventelisten, lige så snart du ved, at du ikke vil kunne deltage.
Du kan afmelde dig arrangementet på hjemmesiden inden afmeldingsfristen udløb, og efter denne dato ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Betaling.
Medlemmer kan ikke tilmelde sig eller deltage i arrangementer, hvis et afmeldingsgebyr ikke bliver indbetalt og registreret. Hvis èt afmeldingsgebyr ikke er blevet indbetalt senest 14 dage efter arrangementets afholdelse, vil man blive trukket for et kvartals medlemskontingent. Hvis der ikke er flere penge tilbage, vil man blive slettet af medlemslisten.
 

Beløbet indbetales i Arbejdernes Landsbank på konto: reg. nr. 5321 kontonr. 0000256862, hvor du oplyser dit Brugernavn + afmelding, f. eks. således: poulsen + afmelding.

Bemærk! Forvent 2 bankdage før overførsel bliver registreret!