Ved indmeldelse er de første 14 dage gratis, hvis medlemskontingentet bliver registreret inden de 14 dage er gået. Medlemskontingentet  er kr. 100,- i kvartalet. Dog vil mindste betalingen være kr. 200,- gældende for et ½ år. Hvis du vælger at betale helårligt vil kontingentet være kr. 350,- og du opnår derved en rabat på kr. 50,-.


SUPERSENIOR.DK's medlemsbetingelser.

Betingelser for oprettelse af nyt medlemskab: 

Supersenior.dk forbeholder sig ret til at slette/ændre profiler som er oprettet ud fra en kommercielt synspunkt, herunder reklamer og annoncer, som er anstødene.

Benyttelse af andres email-adresser, tlf.nr. osv, er ulovlig, og vil blive politianmeldt. Det er ej heller tilladt at oprette profiler, som kan forbindes med en anden person.

Du skal være over 55 år for at oprette medlemskab på Supersenior.dk. Klubben kan ikke stille personlig hjælp til rådighed ved de forskellige arrangementer.

Det er ikke tilladt at bruge SUPERSENIOR.DK's medlemsprofiler til at videreformidle breve med kommercielt, anstødene og diskriminerende indhold,  samt kædebreve, reklamer eller kontaktinformationer om andre medlemmer.

Medlemskontingentet skal betales for minimum et halvt år ad gangen. Se under INFORMATION og KONTINGENT. 
Ved forsent fornyelse af medlemskontingent, vil der blive pålagt et administrationsgebyr på 25 kr., som automatisk trækkes fra det indbetalte medlemskontingent (22 dage).

Supersenior.dk har indført et afmeldingsgebyr. Se under INFORMATION og AFMELDINGSGEBYR.

Ved indmeldelse er medlemsbetingelserne accepteret.

Supersenior.dk kan til enhver tid sætte et medlems profil i karantæne, slette en profil eller opsige et medlemskab, såfremt betingelserne for medlemskab ikke overholdes. Supersenior.dk påtager sig intet ansvar for indholdet af evt. annoncerede indlæg fra firmaer og medlemmer, og kan på ingen måde drages til ansvar for misbrug af Supersenior.dk’s forskellige ydelser.

Supersenior.dk udsender periodevis nyhedsmail til medlemmerne, hvilket er en del af Supersenior.dk’s koncept og kan ikke fravælges.

Samtlige informationer af personlig karakter, der bliver registreret hos Supersenior.dk vil blive behandlet fortroligt i henhold til persondataloven.


SUPERSENIOR.DK ønsker held og lykke med medlemskabet.